Gangsterkriget på Hisingen fortsätter

Natten till idag ägde skottlossning rum på Folkvisegatan i Brunnsbo. Det berör mig speciellt illa för i närheten bor min egen son. Inte för att jag är speciellt orolig för att det ska drabba honom direkt. Gangstergängen skjuter ju faktiskt i stort sett bara på varandra. Om någon annan drabbas så är det av misstag, man tar fel på person som vid mordet på en student i Johanneberg, det kan vara förlupna kulor som träffar oskyldiga, eller ett bombdåd som drabbar nån förbipasserande.

Skottlossningen i Brunnsbo kopplas av polisen till tidigare skottlossningar på Hisingen samt till ett par utbrända bilar i Biskopsgården och Tolered. Sammantaget kan man anta att det hela är en del i det gangsterkrig som pågår på Hisingen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Jinge skriver Svenska soldater skyddar pakistanska atombomber, autonomak skriver Krishanteringens ABC, Björn Nilsson skriver Likhet inför lagen? Tveksamt!, Johan Frick skriver Sverige vägrar internationell solidaritet

Advertisements