Gangsterverksamhet bakom mord i Trollhättan?

Den man som mördats i Trollhättan och vars 2-årige son kan ha blivit vittne till mordet var verksam i spelbranschen, närmare bestämt med pokerspel. Mannen hade sen en tid levat under hot uppger polisen och det är ganska uppenbart att den som läser det kopplar ihop hoten och mannens verksamhet med illegalt spel och gangsterverksamhet.

Även om polisen menar att hoten inte är kopplade till pokerverksamheten så kan det vara så att mannen tidigare haft andra underliga kontakter, eller så är det kopplat till spelbranschen ändå. Mannen tycks ha blivit avrättad av personer som brutit sig in i hans bostad. Överhuvudtaget finns det en mängd detaljer i fallet som för tankarna till organiserad brottslighet, illegalt spel och oegentligheter.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , , ,

Advertisements
  • dessvärre kommer nog illegalt spel alltid finnas..
    hur polisen än gör det så kommer det upp en nytt system för att smita förbi. Så vi kommer nog aldrig se ett slut på det där, tyvärr.

    mvh// niklasvikt.blogg.se

  • Hjärter Knekt

    Han drev en informationssajt om poker, inte någon spelsajt. Han höll inte på med illegalt spel, utan var en duktig företagare. Nu är han död och vi som har jobbat med honom sörjer. En del vänster en del höger, det kvittar i det här fallet.

  • Pingback: Mordvåg över Sverige? | Svensson()