Kriminella gäng utnyttjade Reclaimfesten i Rosengård

Det finns en del som tyder på att olika kriminella gäng med förankring i Rosengård har utnyttjat festen för sina egna syften och för att markera olika positioner. Vad som är tydligt är att personer med anknytning til det kriminella gänget Lion Family fanns bland dem som körde bort Reclaim-festen och aktivisterna.

Enligt olika uppgifter fanns anhängare och medlemmar till ett annat kriminellt gäng, Balck Cobra på den andra sidan. Bland dem som arrangerade och/eller stödde Reclaim Rosengård.

I vilket fall som helst är det anonyma upplägget av festen, med anonyma anordnare, presskonferens i maskering osv som gjort för att det hela ska kidnappas av kriminella gäng som Black Cobra, Lion Family och Säpo. Infiltration udnerlättas nrä man vill var ahmelig och inte vågar stå för sina åsikter och aktioner öppet (sånt kan var nödvändigt i en del samhällen, men knappast i Sverige).

Det är ytterst olämpligt och oroväckande om vänsterkrafter samverkar med kriminella gäng (oavsiktligt eller avsiktligt spelar mindre roll) som i praktiken har helt andra, superkapitalistiska, målsättningar med att finnas till. Att det kan ske av misstag i bland må vara hänt, man kan inte ha koll på alal människor man samarbetar med i alla lägen, men man måset vara försiktig och motverka det så gott man kan. Det fungerar dåligt med det upplägg som Reclaim Rosengård hade. Och det kan naturligtvis ha påverkat ordningssituationen under kvällen.

Intressant?
Bloggat: Samhällsfeber, Domljuger,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

5 Replies to “Kriminella gäng utnyttjade Reclaimfesten i Rosengård”

  1. Visst är det intressant att försöka urskilja olika grupperingar inom en och samma demonstration. En grupp är vänsteraktivister som samtidigt utför kriminella handlingar. För inte så länge avslöjades t ex en maskerad skadegörande vänsterextremist i en demonstaration. Hon visade sig vara nämndeman för vänsterpartiet. Sic!

  2. Jag tror att AFA och deras syterorganisationer har väldigt lite politiskt kvar i sig (De som trodde de kunde påverka ha nog förstått att ingen tar någon som kastar sten på polisbilar som ett seriöst gott exempel man borde lyssna på vid det här laget och hoppat av, resten vill bara kasta sten) Ungefär som att de som bara ville åka motorcykel i bandidos hoppade av när de tvingades bli kriminella.

Kommentarer inaktiverade.