Efterlyst medlem i Naserligan ger upp

Jusuf Hani, som varit efterlyst i 5 år för Nokasrånet i Norge år 2004 har gett upp. Han var tidigare ansedd som en av de personer som stod Naserligans ledare Naser Dzeljilji nära. Var han funnits i 5 år är oklart, men troligt är väl att ha befunnit sig i Makedonien som hans släkt och familj härstammar från. Orsaken till att han ger upp nu är inte heller klarlagd.

Hani hör till de personer som var inblandade i eldstriden mot Original Gangsters (OG) på Näsets badplats år 2001. En av få gangsteruppgöresler i västra Göteborg. Släktingar till Jusuf Hani driver/har drivit Hanis bageri i Göteborg i några olika upplagor och minst en har arbetat/arbetar på Pååls (numera Pågens). Om denne gick det en del historier, som ingen vet om de är sanna eller inte. En av dessa var att han en dag fick smuggals ut bakvägen mot motorvägen (Dag Hammarskiöldsleden) då några obehagliga typer vänatde vid framdörren på fabriken. Han byggde dessutom upp ett bageri i Makedonien med utrustning han köpte begagnad av Pååls.

Bara för att klargöra : Det finns dock inga som helst belägg som jag känner till att någon av Jusuf Hanis släktingar skulle vara inblandade i någon form av brottslighet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Efterlyst medlem i Naserligan ger upp”

Kommentarer inaktiverade.