Överklasspajas hyllar italiensk mediepajas

Den svenska överklasspajasen Ian Wachtmeister hyllade häromdagen på Newsmill den italienska mediemogulspajasen Silvio Berlusconi. Silvio Berlusconi är tydligen bra på alla sätt enligt den svenska grevepajasen, han är korrumperad, han har älskarinnor, han gör sexistisk TV, han skapar immmunitet för sig själv och han låter förmodligen maffian hållas. Dessutom så mutar den italienska armén talibaner så att fransmän blir dödade. Sånt är bra tycker uppenbart greve Wachtmeister.

Sverige behöver sannerligen ingen Ian Wachtmeister och nån Silvio Berlusconi har vi gudskelov inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Tim Gibran

    Jag tycker det talas för lite om att greve Wachtmeister bekostade nästan hela EU-valkampanjen åt KD-Alf Svensson. Ska pastorn komma undan så lätt ?

  • Jag

    Jag håller fullständigt med. Berlusconi är en pajas och vore jag italienare skulle jag skämmas livet ur mig. Men huruvida det är uselt av Herr Wachtmeister att hylla vederbörande kan ju diskuteras. Man får väl göra som man vill utan att bli häcklad av herr Svensson. Det finns ju gott om exempel på konstigheter. Kamprad hyllade Hitler, vår egen pompöse Göran Persson hyllade Jiang Zemin för att han hade sådan ”ordning” och ”kontroll” i Kina och för att inte tala om Jan Myrdals hyllningar av Pol Pot. Nåja.

  • Anders_S

    Det är ju tur då att jag hycklat både Göran Persson och Kamprad för deras handlingar. Jan Myrdal har jag för länge sen avfärdat som en totalförvirrad intellektuell som gjort ett svårt personligt haveri.