Uppdatering av bloggen

Jag har uppdaterat programvaran i botten av bloggen och de utseendemallar jag hade tidigare fungerar inte med den nya versionen av wordpress. Alltså har jag också fått ändra mallar och utseende. Uppgraderingen var nödvändig och har varit nödvändig länge. Det har varit en massa funktionenr som fungerat dåligt på min blogg, som automatisk pingning, inga möjligheter att lägga in filmer och en del annat tekniskt i bakgrunden. Nu är det fixat. Rent utseendemässigt och så kommer dock  säkerligen en del att ändra sig varteftersom.

Advertisements
  • Kuno

    Bra förändring. Redan nu känns den mer lättmanövrerad.

  • Peter

    Helt OK, men känns lite småborgerligt glassig 😉

  • Jag är övertygad om att en orsak varit det oerhörda tryck som Röda Lund utsatt alla SP:are som bloggar. Det är tydligt hur en helt ny standard har satts både vad gäller lay-out och innehåll.
    Jag tror det kommer bli skitbra. Ser redan nu lite ”lättare” ut.