Nej, det finns inget hopp för Saab

SAAB__539923b

Enligt seriösa kommentarer och seriösa bedömare så finns det inget hopp för Saab. Det är blåögda illusioner eller rena lögner att försöka inbilla sig (och andra) att det finns hopp. Saab är dödsdömt. Ett kapitalistiskt företag kan inte drivas med förlust år efter år.

GM har inget intresse av att pumpa in miljarder i ett företag vars bilar inte säljer och som alltid gått med förlust, utom en kort period på 1980-talet. Saab Automobil är dödsdömt och kommer att läggas ner. Den borgerliga regeringen satte sina förhoppningar till kapitalister utan pengar och kunnande (Koenigsegg) eller till rent önskeänkande. Resultatet är att man faktiskt inte gjort ett skit för att rädda jobb i Trollhättan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements