Naturligt att misstänka maken för älgmordet

alg

Olyckan utanför Loftahammar, eller ska vi säga mordet med en älg som mördare, ledde till obehagliga konskekvenser för mannen till den dödade kvinnan. Han blev misstänkt för mord. Ytterst obehagligt förstås eftersom det nu visat sig att han är oskyldig.

Men det är självklart att mannen blev misstänkt. De flesta mord begås av närstående och det är inte helt ovanligt att en man mördar sin fru. Även om det vanligaste är att en man har ihjäl en kompis som också är man. Så att mannen blev mordmisstänkt är inget att säga om tycker jag nog. Det var självklart och korrekt.

För vem kan föreställa sig en älg som mördare?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Naturligt att misstänka maken för älgmordet”

  1. De flesta poliser som utreder ett dödsfall där det är fullt av älgspår runt den döda och den döda har älghår på sig samt våldet uppfattas som så kraftfullt att en människa in borde kunna ha utfört det borde misstänka en älg före maken.
    De flesta poliser som sedan får det bekräftat att den döda dödats av en älg borde sedan informera den misstänkte om detta och avskriva misstanken.

  2. Det har du för all del rätt i. Icke desto mindre så bör den oskyldigt misstänkte få ett rejält skadestånd från staten. Det han blivit utsatt för måste ju betraktas som en fruktansvärd mardröm. Att först få reda på att hans livskamrat är död och sedan, helt oskyldig, bli misstänkt för mord. Så något slags kompensation bör han få.

Kommentarer inaktiverade.