Revolutionära Fronten svarar GP

Jag fick detta mejl från Revolutinära Fronten (RF) med anledning av GP:s artikelserie omvänsterns våld”. Det är ställt till GP som citerat mejlet utan att trycka det i sin helhet. Rubriksättaren hävdar att RF gör ”avbön”, men jag kan inte se något sådant i mejlet. Jag hars ett den aktuella affischkampanjen mot Göran Lindblad och den var som RF skriver mycket humoristisk och utan hotfulla inslag. Men enligt min mening var den också felriktad. Göran Lindblad gö många positiva insatser för flyktingar i Sverige, såväl papperslösa som flyktingar med papper. Därför bör han inte utsättas för denna typ av kanmpanjer, även om han i många andra politisk frågor har mycket märkliga och extrema högeråsikter och uppfattningar.

Mejlet från RF:

Vi från RF vill bara göra klart att ingen ifrån våran organisation eller någon knuten till organisationen har uttalat några som helst hotelser i samband med dessa händelser.

På affischerna vi tryckte upp stod dock Göran Lindblads nummer och information om att man kunde ringa till honom om man ville säga sin åsikt i saken. Vilket uppenbarligen folk gjorde. Så det är i sådana fall personer som sett dessa affischer och ringt Lindblad som uttalat hot.

Vi anser att aktionen vi genomförde var full av humor och vi har fått mycket positiv respons från allmänheten kring denna kampanj i form av mail och när vi talat med folk på våra arbetsplatser. Ingen har hört av sig med uppfattningen att de anser vår kampanj skrämmande på något sätt. Det var inte heller våran mening.

Vi är medvetna om att vi inte velat medverka i denna artikelserie men var ändå tvungna att klargöra detta.

Revolutionära Fronten Göteborg.

Kampanjen gick ut på att man ville sälja Göran Lindblads villa. Detta som ett svar på att Lindblad ville sälja ut vår gemensamt ägda egendom. Göran Lindblad påstod att man hotat våldta hans fru, något som RF förnekar och självklart inte gjort. Speciellt som Lindblads fru var död när kampanjen ägde rum.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Klart att gnällspiken Lindblad inte kunde motstå frestelsen att salta berättelsen om de hemska RF lite grann när fin-tidningen i stan kom på besök till honom.

    En fråga bara; varför skulle han komma undan skit han förtjänar bara för att han har gömt flyktingar ett par gånger? Vad har det med hans repressiva politik mot proletariatet att göra?

    • Anders_S

      Nicklas: Han gör mycket, mycket mer än så. När vi träffas kan jag berätta.