Gangstermord eller inte?

Det läskiga och spektakulära dubbelmordet som upptäckts i Halland, nära Getinge mellan Halmstad och Falkenberg, får ju ofelbart tankarna att gå till gangsters. Två människor hittade döda i bagaget på en brinnande bil. För det är väl knappast en kvinna som tagit sin man av daga och stoppat honom i kofferten på bilen som det händer sig i en av Dixie Chicks låtar, Goodbye Earl. Dels är det ju två döda och dels känns det inte så sannolikt med tanke på det extremt låga antalet kvinnliga mördare som är normalt förekommande.

Polsien säger visserligen att det i nuläget inte kan bekräftas att det har med gangstrar och kriminella gäng att göra. Men bilen ställdes så den skulle ses av många så det bör ju vara nån form av varning. Och i så fall ligger det ju nära tillhands att misstänka kriminella ligor.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements