Posterous – ett nytt sätt att posta inlägg

Jag testar ett nytt sätt att posta inlägg via en service som heter posterous.com. Jag har därmed också fått en sajt som heter atsvensson.posterous.com och meningen är att detta meddelande ska postas på Facebook, min blogg och Twitter helt automatiskt.Kanske är det onödigt att posta så här till min blogg och jag får göra nåt åt att det blir dubbelpostningar på Facebook. Men det finns andra användningsområden som kan bli intressanta och detta är bästa sättet att testa.

Posted via email from atsvensson’s posterous

Advertisements
 • Anders_S

  Det där funkade ju bra. Men inte så kul med dubbelpostning på Twitter och Facebook. Så det får jag skippa.

 • Peter Johansson

  Varför får du dubbelpost på Twitter och FB?

  • Anders_S

   Därför att Posterous postar direkt till Twitter och Facebook, samtidigt som min blogg också gör det via Twitter Tools och Simplaris. Har fixat det på Facebook, men inte på Twitter.