Bakluckemorden och norska kopplingar

Morden på de två värmländska män som hittades i bakluckan på en bil invid Getinge i Halland har flera kopplingar till Norge. Den gård mellan Dalby och Genarp i Skåne där man misstänker att männen blivit mördade genom svår misshandel och med skjutvapen har en period varit bostad för en 44-årig norrman med kopplingar till kriminella kretsar. Redan tidigare har det rapporterats om att de två mördade männen förmodligen hade kopplingar till Norge, men nu är det bekräftat genom 44-åringens koppling till den gård där morden troligen ägde rum.

Den man som bor på gården, en efterlyst 35-åring misstänks att faktiskt ha besökt minnesstunden för mordoffren, vilket med tanke på omständigheterna verkar lite makabert, Speciellt om han nu är mördaren eller en av mördarna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements