Obehagligt brandbombsattentat mot polisman

En polisman i Arvidsjaur av alla orter har utsatts för ett, vad det verkar, allvarligt brandbombsattentat. Tre män har redan anhållits för dådet då flera brandbomber kastades mot polisens bostad.

Arvidsjaur är ju inte direkt känt för att vara en gangsterhåla, men kanske är det en verklig version av filmen Jägarna vi nu fått se. Om inte så är det i alla fall ett allvarligt fall av övergrepp mot rättsmaskineriet och mot den enskilde polismannen. Oavsett vad polisen eller den enskilde polismannen gjort är den hör typen av attentat mot en enskild polisman inte acceptabelt. Anledningen till attentatet är dock ännu oklar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Mike

  Var nog inte utan orsak ,, tvekar på att polismannen var oskyldig,, finns många poliser som är ruttna

 • j

  jag som är arvidsjaurbo känner mig nästan tvungen att kasta in en kommentar. polismannen i fråga är en maktmissbrukare som sedan han började som polis har gett arvidsjaurborna och besökande böter för de mest oväsentliga saker. vem som väljer att lämna nyckeln i tändningslåset i sin bil som f.ö är avslagen tycker jag inte att han har någonting med att göra. väljer man att cykla utan baklyse på cykeln när det är ljust ute tycker jag inte man borde få böter för det. männen i fråga har blivit felaktigt behandlade av denna polis gång på gång och utan anledning. är inte detta översittarfasoner så vet jag inte vad. ingen stödjer killarnas handlingar, men de stödjer killarna. många av oss tror att det är ett fyllespratt som gått snett och vi tror inte heller att de tror att det skulle bli så stor sak av det.
  bäst vore nog om han valde att arbeta borta ett par år tills han blivit tillräckligt säker på sig själv som polis och person för att kunna se vart gränsen går för privatliv och yrke.

  • Anders_S

   J: Det kan mycket väl vara så att polisen är ett riktigt svin. Det förklarar men det ursäktar inte agerandet mot honom. Om de dessutom var fulla gör det bara saken värre i mina ögon.