Skottlossning mot polisen i Haga

När polisen i Göteborg skulle gripa en 47-årig man på Landsvägsgatan i Haga så sköt mannen mot poliserna, eller i all fall för atta skrämma poliserna. Poliserna retirerade och begärde förstärkning varvid mannen försvann medtagandes sitt skjutvapen. Enligt Göteborgs-Posten har den aktuelle mannen inga gängkopplingar. På grund av skotten mot polisen är mannen nu anhållen i sin frånvaro för dråp- eller mordförsök.

Det inträffade är bara ett av fler gangsterliknande brott i centrala Göteborg de senaste dagarna. Ett annat är den kidnappningshistoria där två unga män och en 16-årig pojke, hemmahörande i centrala Göteborg, närmare bestämt Västra Nordstaden (Kvarnberget), anhållits för att ha hotat och kidnappat en 24-åring med hjälp av automatvapen.

Det är uppenabrligen inte bara i förorterna som det finns grova våldsbrott och gangsters.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements