Moderaterna – ett ruttet parti med fusk på agendan

Dessutom är det inte bara deras politik som är rutten utan också organisationen. Samtidigt som moderaterna genomför en politik för ökade klassklyftor, ökad ojämlikhet och ökad orättvisa så har det nu också kommit fram att partiet internt är fullt med oegentligheter och fiffel. Samtidigt som partiet kör en politik med bästföredatum för hundra år sen, en politik som som stinker av förfall och ålderdomlighet med sin inriktning på ekonomisk bestraffning av de fattigaste och kontroll av de missnöjda genom ökad övervakning och repression, så ruttnar partiet inifrån.

I stockhomsmoderaterna, och kanske också på andra ställen, har det avslöjats att ledande partimedlemmar tycks ha ägnat sig åt röstköp i stor skala där man dessutom gjort upp om att de röster en person köpt ska ge röster till ett par andra personer . En slags valkartell med hjälp av pengar och röstköp verkar vara det som just nu rullas upp i tidningarna. Moderaternas ruttna inre och smutsiga affärer ställs ut till allmän beskådan och det är inte snyggt.

Nu handlar detta om röstköp i ett internt val, men man undrar ju hur moderaterna beter sig i dte riktiga vaet när sånt här rullas upp. Kan man tänka sig att köpa röster i ett val kanske man kan tänka sig det i ett annat. Och i så fall handlar det om grovt valfusk, sådant vi normalt bara tror förekommer i fattiga länder och gamla öststater. I vilket fall som helst så är det inträffade ett tecken på att moderaterna inte är att lita på i demokratiskt hänseende. Moderaterna är ett parti som uppenbarligen innehåller ett stort mått av demokratiförakt.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Robert Noord, Alliansfritt, Röda Berget, Alltid rätt alltid rött, Scaber Nestor,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements