Före detta HA-medlem beskjuten

Som förväntat hade i alla fall en av de skottlossningar som ägde rum i Göteborg i slutet av förra veckan  koppling till den organiserade brottsligheten. Den man som besköts i Olskroken på fredagskvällen var en avhoppad/utsparkad medlem i Hells Angels (HA). Enligt uppgifter i GT lämnade han Hells Angels i så kallad bad standing. Något som betyder att HA inte gillar honom. Tidigare har också mannens villa i Olofstorp bränts ner:

I fredagskväll kom han hem till bostaden i bil tillsammans med sin fru.
Mannen tog med sina båda hundar för att rasta dem.

[…]

Då dök en maskerad man upp mitt i gatan bakom honom och avlossade minst tre skott.
Ett ska enligt HA-medlemmen har strukit alldeles förbi honom och träffade en stolpe.
HA-medlemmen larmade polisen som kom snabbt till platsen. Men trots omfattade spaning, bland annat med hundar, kunde gärningsmannen försvinna.
Polisen har rubricerat attacken som försök till mord.
I början av oktober förra året brände någon ned mannens nybyggda villa i stadsdelen Olofstorp.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
 • Jansson

  Att ha bad standing visste med säkerhet denna avhoppare ,vad det innebär. så hur kan han då vara kvar i stan?Och våga sig ut på stan att rasta hundar?Han utsätter ju inte bara sig själv för obehagligheter utan även sin fru. om man skall tro alla rykten så ligger en räv begraven i den härva som det skrivs om, Efter branden borde han rädd och vara polis skyddad, å med skydd får man ny identitet och flyttas till hemlig ort vilket ej har hänt,sedan borde han ej finnas med på Fb, vilket han gjorde och som senare efter beskjutningen ändrades med civilstånd från gift till singel och där han visade upp sina bilder där han sitter med presidenten i Top Dogz, en organisation för gamla kriminella, och avhoppare från div. organisationer, något osar katt, och är ett spel för galleriet, om det nu skulle tänkas vara någon inom H A, som beskjutit honom, så hade de säkert inte skickat en klant som missar en så storvuxen man men som prickar en stolpe, till att utföra dådet, mygel och lögner bland kriminella och inom rättsväsendet är numera inte alls ovanligt, allt för att media skall sälja och vanligt folk med fruktan för dessa avskum, skall hålla sig inne om kvällar och nätter,vet ju inte längre vad man skall tro, det är numera bäst att bara veta! mvh . A.Jansson

 • helge Börjesson

  Håller med A.jansson!
  Vad skall man tro. d¨det är bättre att veta!
  Vanligt folk måste väl änd¨snart tröttna på alla dessa kriminella brottslingar`? men jag undrar varför brottslingar som vill vara utanför
  ”samhället” skall ha samhällets tjänster,d¨de råkar ut för sådant som de innan dess har utsatt andra för? det är att vända kappan efter sin egen vind! ”vi” vanligt folk, måste snart och borde ha gjort för längesedan, lyfta våra arseln ur soffan och agera mot brott och straff, då det nu överflödar av vapen,gäng,droger,brott och skit så vanliga människor räds att gå ut på gator och torg, vi får byta feghet mot mod och försvara den uns som är kvar av det som känns tryggt, rätt och som vi kallar vårt hem och fosterland, det är vi vanligt folk som gnäller men som trots det skall skyddas inte kriminella,, Så Våga gott folk, att förändra, och släpp rädslan som hindrar oss och som de kriminella har övertaget om.mvh:Helge Börjesson Trestad