Israels terroristdåd

Det mord som Israels säkerhetstjänst Mossad utförde i Dubai på en högt uppsatt ledare i Hamas är inget annat än ett rent terroristdåd och det brode också kallas så när media skriver om det. Att säkerhetstjänster mördar folk hur som helt kan inte vara acceptabelt. Polisutredningen och efterforskningarna kring det hela tycks dessutom visa att även andra länders säkerhetstjänster samarbetade med Mossad kring mordet, bland annat ska MI6 ha haft kännedom om terroristdådet utan att göra ett skit förstås.

Hamas må vara en obehaglig organisation, men de har aldrig varit kända för terroristdåd utanför Israel och det finns som jag ser det inte något som helst som kan förmildra omständigheterna kring mordet på Hamasledaren. Mordet är och förblir ett oacceptabelt terroristdåd (i likhet med det av ETA planerade i Baskien).

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

3 svar på “Israels terroristdåd”

  1. Jag förstår inte hur 12 stycken toppagenter kan misslyckas med att arrestera Hamasledaren levande (detta var ju säkerligen aldrig planen visserligen). Om det nu förhåller sig så att han skulle ha sysslat med olaglig verksamhet så skall han väl ställas inför rätta, inte kallblodigt mördas på utländsk mark av 12 människor som själva brutit mot lagen genom att förfalska ID-handlingar.

Kommentarer är stängda.