En fjärde person gripen för bakluckemorden

Sedan tidigare sitter den man som äger gården utanför Dalby i Skåne där två värmlänningar mördades i januari häktad. De båda offren återfanns i en brinnande bil i närheten av Getinge och Slöinge i Halland. Mannen är misstänkt för medhjälp till mord. Även en kvinna samt ytterligare en man sitter häktade, i de fallen för skyddande av brottsling. Den 16-åring som nu gripits av polisen i Skåne i samband med en trafikkontroll är också häktad som misstänkt för skyddande av brottsling.

Kanske kan det uppseendeväckande och brutala mordet  ändå lösas även om ingen ännu gripits som misstänkt för mord. Totalt är det alltså fyra häktade för bakluckemorden nu. Det hela handlar förmodligen om någon slgs uppgörelse inom den organiserade brottsligheten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements