Twinglys usla service och icke-funktion

Sen i fredags fungerar inte Twingly. I alla fall inte för min blogg eller för Röda Malmö. På deras sajt har jag inte kunnat hitta någon information om detta och inget av mina kontaktförsök med de ansvariga via mejl eller deras felanmälningssajt tycks ha resulterat i någon form av reaktion. Vid lite kontroll verkar det som om mängder med bloggar och tidningar är drabbade av felet även om det verkar som om alla inte är drabbade.

Men det som är mest irriterande är att Twinglys service inte tycks fungera. Man får ingen kontakt och inga svar. Och ingenting tycks bli åtgärdat heller. Snart tre dygns icke-fungerande Twingly. Inga länkar, ingenting. Dåligt och irriterande. Visserligen är jag som bloggare inte någon som betalar till Twingly, men de kunde ju meddela nånting på nåt sätt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Advertisements
 • Hej Anders,
  ett av våra delsystem drabbades av ett systemfel i fredags, något som också åtgärdades innan vi gick hem för helgen. Dessvärre verkar det som att ett problem har uppstått efter dess, vilket har drabbat en del bloggar, däribland de du nämner.

  Vi jobbar hårt med att lösa de kvarvarande störningarna och hoppas att alla problem kommer att vara lösta inom kort.

  Det är inte alltid meil och de övriga kanalerna kollas under helgerna, men så snart vi kommer till jobbet så går vi igenom de ärenden som inkommit och ser till att besvara dem så snabbt som möjligt och i de fall problem funnits så försöker vi lösa situationen så snart vi kan.

  Vi beklagar att du har drabbats av problemet.

  Har du fler frågor är du varmt välkommen att mejla, vi skall göra vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt

  Vänliga Hälsningar
  Kristoffer Forsgren
  Twingly

  • Anders_S

   Kristoffer: Det är okej. Del uppstår och det är sådant amn kan leva med och måste leva med. Tack. Men det vore bra om ni informeradee om problemen (på er blogg, på Twitter eller på annat sätt) så man slapp bli irriterad. Och bra om ni svarade på felanmälningar innan någon går ut offentligt som jag gjorde nu.

   • Anders_S

    Twingly har nu meddelat att man fixat problemet. Men det har man inte. Det fungerar inte ännu. Förmodligen gjorde man en rejäl tabbe vid en förändring i fredags. Frågan är vad?

    • Anders_S

     Nu så här på kvällen ås verkar det som om Twingly till sist fick kontroll över sitt problem och att det hela fungerar.