Inga lila kuvert

Beatrice Ask backar från sitt överilade skampåleförslag om lila kuvert till misstänkta sexförbrytare. Hon backar förmodligen efter påtryckningar från statsminister Fredrik Reinfeldtkritiken mot hennes idiotiska förslag blivit mer och mer omfattande och besvärande.

Även om hon nu backar finns det dock fortfarande gott om skäl till att Beatrice Ask bör avgå som justitieminister. Och avgår hon inte kan alla röstande se till att hon inte får sitta kvar efter valet i höst genom att rösta på andra partier än allianspartierna och alliansens stödparti Sverigedemokraterna.

Intressant?
Bloggat: Röda Berget, In Your Face, Badlands, Thomas tvivlaren,
Borgarmedia: SDS, KB, AB1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

6 Replies to “Inga lila kuvert”

  1. Vad är det med borgarna och juridik? Tycker de inte lag och rätt är viktigt nog att sätta åtminstone normalbegåvade personer på dessa poster? Sist var det väl Gun eller vad russinfacet hette och hon var också ett duktigt stolpskott!

Kommentarer inaktiverade.