Åtal för krogmord i Göteborg

Den man som misstänks för att ha mördat ägaren av den indiska krogen King of India ställs nu inför rätta. Motivet till mordet ska ha varit att den misstänkte mördaren inte fick bli ansvarig för en ny restaurang. Lust, som den mördade öppnat i de lokaler där restaurangen Röda Rummet tidigare låg.

Restaurang Röda Rummet var ett känt tillhåll för folk från Bandidos och X-team och det anses att Mehdi Seyyed, tidigare president i Bandidos i Göteborg, kan ha varit den egentlige ägaren till stället. Enligt polisen saknar dock mordet kopplingar till mc-miljöerna.

En period var restaurang Röda Rummet också tillhåll för vissa grupper av vänsteraktivister och en gång kom det till en konflikt (läs slagsmål) mellan dessa och X-team. Denna löstes troligen genom att vänsteraktivisterna i fråga bad om ursäkt till Bandidos.

Bevisen mot den åtalade mannen tycks enligt uppgifterna i tidningen vara svaga, men han disponerade ett rum i den lägenhet där restuarnagägaren mördades och hade enligt uppgifter också blivt uppsagd frånd et rummet smatidigt som han inte fick jobbet som han enligt egen utsago lovats.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Åtal för krogmord i Göteborg”

Kommentarer inaktiverade.