Svenskar har sex

Ungefär kan nog RFSU:s undersökning, Kådiskollen 2010, om sexvanor sammanfattas. En fjärdedel är missnöjda och en del drömmer om gruppsex. Vissa vill inte använda kondom. Skillnaderna mellan de nordiska länderna är liten och ingenting har nog egentligen hänt sen en liknande undersökning gjordes senast. Vad som får media att slå upp denna undersökning som en stor nyhet är för mig obegripligt. Förutom det faktum att det handlar om sex då. Det tycks vara det enda intressanta med undersökningen nämligen.  Ingenting tycks ju ha förändrats nämnvärt, ingenting är alarmerande och svenskar liksom övriga nordbor verkar ganska normala. Inte heller tycks något alarmerande ha skett vad det gäller HIV.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Själv uppmuntrar jag idén bakom undersökningen men det känns som att man kunde genomfört den bättre. Varför är så många missnöjda med sitt sexliv? Varför använder inte fler kondom?