Rättegången om parkeringsdödsfallet börjar på måndag

På måndag drar rättegången kring fallet i Landskrona där en äldre kvinna dog. Enlig åklagaren på grund av att hon föll efter ett slag från en 23-årig man. Enligt den åtalde så var det olyckshändelse, där kvinnan föll olyckligt efter en lätt knuff. Vad som är klart är att kvinnan dog av att hennes huvud slog i marken. Orsaken till att hon ramlade är man oense om.

Om det bedöms som att den unge mannen misshandlade kvinnan med ett slag så döms han säkerligen för grov misshandel och grovt vållande till annans död som är det han är åtalad för. Om det bedöms som en olyckshändelse så blir det eventuellt bara vållande till annans död och alltså ett mildare straff.

En ska som vore bra är om vi faktiskt kunde slippa hets med rasistiska över- och undertoner i samband med rättegången, mend et är väl för mycket begärt när det handlar om ett fall i Landskrona och en rättegång i Helsingborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Anders_S

    Om ni vill få er kommentar godkänd så innebär det att ni måste följa kommentarsreglerna. Dvs skriva om ämnet jag skrivit om och inget annat. En generell diskussion om invandringspolitik hör inte hemma här. Dessutom ska påstådda faktauppgifter beläggas med källa.

    http://www.zaramis.nu/blog/kommentarsregler/