Olagliga metoder på McDonalds

För lite att göra – de anställda tvingas stämpla ut. Så går det tydligen till på en del McDonalds-restauranger. Dessutom förekommer fiffel med arbetstidsrapporteringen. Det senare är med all sannolikhet olagligt och bägge sakerna är ett brott mot avtal och regler på arbetsmarknaden. McDonalds ägnar sig åt arbetarfientligt agerande.

Utifrån den anledningen så är det helt klart att man bör bojkotta McDonalds. Fusket med matkvaliteten, som inte är nåt fusk utan snarare lögner, är för mig inte anledning till en bojkott. Men arbetarfientliga och olagliga metoder är det. Liksom den ständigt förekommande svartstädningen, dvs att man anlitar svart arbetskraft för att städa restaurangerna.

Intressant?
Bloggat: Moberg, Approximation, Roger Jönsson, Badlands, Kaj Raving, Motbilder, Röda berget, Jinge,
Borgarmedia: AB1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Olagliga metoder på McDonalds”

Kommentarer inaktiverade.