Mord på nattklubb i Göteborg

En man sköts ner under natten till lördagen på en nattklubb i Göteborg, restaurangen Nivå. Mannen är känd av polisen sen tidigare. Trots detta förnekar polisen gängkoppling. Men sanningen är att när skjutvapen används så finns det i allmänhet en gängkoppling av något slag. De flesta mord utanför gängmiljöerna begås med hjälp av kniv. Därför är sannolikheten för en gängkoppling i samband med mordet på Nivå ganska stor.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
 • Anders_S

  Följ kommentarsreglerna. Den som inte gör det får inte med sin kommentar.

  http://www.zaramis.nu/blog/kommentarsregler/

 • kalle

  När jag var i USA såg jag ett fenomen som vi kanske borde ta efter. Istället för att sitta och häcka i polisbilarna när det var lugnt så ställde sig poliserna i dörren på dom stökigaste nattklubbarna. Man blev rätt förvånad när entrédörren öppnades och det satt 4 storväxta poliser innanför. Det var i början på -90 talet och man som Svensk hade inte börjat använda kort på samma sätt som idag. Gissa om man fick konstiga blickar när man öppnade plånboken för att betala entré och hade en bunt sedlar där. Gästerna innanför visste aldrig om poliserna var kvar så det var inget tjafs därinne. Poliserna var där till och från hela kvällen. Men det är klart, det krävs att det finns mer än 10 poliser i tjänst i en större stad för att det ska fungera. I en stad som har 4 polisbilar rullande i Sverige så har dom ca 40 stycken varav 20 rullar hela tiden.

 • Pingback: Låt tryggheten bli en valfråga « Frihet är inte gratis.()

 • Pingback: 5 gripna för gangstermord på nattklubb | Svensson()

 • Pingback: Fick Nivå-mördarna hjälp av vakterna på nattklubben? | Svensson()