Knuff.se har tagit bort min blogg

Inte nog med att min blogg motarbetas av Israel och blir hackad. Den motarbetas av knuff.se också. I samband med att mitt webbkontot hackades och min blogg stängdes ner så har knuff.se tagit bort min blogg från deras listningar. Mina inlägg syn inte längre hos knuff.se och min blogg finns inte med i listorna. Eftersom min blogg är en av Sveriges met lästa bloggar och knuff.se är en central plats för bloggare i Sverige finner jag det hela mycket märkligt. I sanning ett märkligt agerande från knuff.se och Johan Larsson som väl han heter som sköter sajten. Min blogg bryter inte på något sätt mot några av de riktlinjer som knuff.se har. På Politometern och Bloggportalen finns min blogg fortfarande kvar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

PS. Uppdaterat 7:56. Det visar sig att det var webbhotellets stängning av sajten som orsakade problemen. När bloggen upprepade gånger svarade att den inte fanns togs den bort från knuff.se. Johan Larsson fixar nog saken under dagen. Han svarade snabbt och trevligt på min mejlförfrågan om orsaken till borttagandet. DS.

Advertisements

6 Replies to “Knuff.se har tagit bort min blogg”

 1. Tror du verkligen att det är ett medvetet handlande ifrån Johan Larsson? Han har säkert en bra förklaring som är kopplad till vad som hänt med din blogg de senaste dagarna.

  1. Fredric: Ja det var en medveten handling. Men orsakad av webbhotellets stängning av mitt konto och hackerattacken. Men det var ingen politisk handling från Johans sida. Men jag är på bettet när dte gälelr sånt här just nu (Jag har fått mejl eller kommentarer från GP, Expressen med flera den senaste tiden på grund av de klagomål jag framfört på behandlingen av min blogg, ibland ursäktar de sig, ibland säger de att de inte tar bort länkar till min blogg, vilket de bevisligen gjort).

   Men Johan kommer säkerligen att fixa det nu eller inom kort.

 2. Även om jag i många stycken inte delar dina åsikter så är det anmärkningsvärt hur man från olika håll medvetet väljer att ta bort det som du skriver.

 3. Det där hände mig när min server rasade, och indexeringen på knuff tolkade min frånvara som att bloggen inte existerade längre. I vilket vall det rensades bort automagist. Löste sig genom att pinga nyligen och knuff hittar bloggen igen, tar väl en stund innan den uppdaterat listor osv antar jag.

  1. emma: Det löste sig inte automatiskt. Johan hade tagit bort den för hand och han skulle återinföra den och det har han redan gjort. Men orsaken var ju samma som i ditt fall, fast i mitt fall var det en hackerattack från Israel som tvingade webbhotellet att stänga kontot för att inte hela webbhotellet skulle gå ner.

 4. Pingback: Kina reser sig.

Kommentarer inaktiverade.