Peter Pimp dömd till fängelse

Peter Pimp är namnet som en 35-åring i Göteborg är känd under. Mannen har tidigare, år 2005, dömts för sexuellt utnyttjande av underårig och barnpornografibrott. Och 2006 för våldtäkt, försök till sexuellt utnyttjande och misshandel till fängelse i fyra år och sex månader. Han blev villkorligt frigiven i november 2008. Men uppenbarligen fortsatte mannen att begår olika typer av brott. För nu har han dömts igen av Göteborgs tingsrätt för grovt koppleri, försök till grovt koppleri och utnyttjande av barn för sexuell posering. Till fängelse i 2 och ett halvt år. I detta fall handlar det om en man som utnyttjar andra människor, unga kvinnor och det är underligt att han friges villkorligt när han uppenbarligen återfaller i brott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
 • profanum_vulgus

  Han friges ju inte villkorligt om han redan återfallit. Den villkorliga delen av straffet ska ju vara en piska att inte återfalla (för då får man delen plus det nya straffet) men straffhot fungerar ju inte som bekant.

 • Pelle

  Denna typ av personer gör sig nog bäst bakom lås och bom. Att utnyttja minderåriga är, som jag ser det, bland de mest vidriga brott som finns. Det är otroligt naivt av samhället att släppa ut denna typ av personer i förtid.

  Generellt sett tror jag det i många såna här fall är frågan om rent sjukliga drifter som kanske bättre skulle kunna hanteras på psykiatriska kliniker där det ändå görs någon form av bedömning innan personer släpps ut igen. Om det är på detta sätt i just det här fallet vet jag dock ingenting om.

 • hemligt

  Det var min dotter & hennes kompis som råkade ut för den skithögen då han lurade de att tro att han hade en hund som de skulle passa men han hade ingen! Han bjöd på alkoläsk m.m. & filmade de sedan…Som tur var så var min dotter såpass mogen att hon gick till polisen m. det här. *ARG,LEDSEN*