Underliga larm hos säkerhetsföretag

I morse gick larmet på G4S i Marieholms industriområde i Göteborg. Polisen ryckte ut i full karriär och spärrade av ett större område i Marieholm. Ingenting hittades emellertid på platsen, ingen brand, inga rånare och inget annat heller. Avspärrningarna drogs därför bort efter en stund.

Nu tycks larmet ha gått på G4S i Västberga, den värdedepå som utsattes för det spektakulära helikopterrånet. Polisen har dragit dit i full fart förstås. Beväpnade till tänderna.

Falsklarm? Eller är det nån som övar sig och studerar polisens responstider? Eller är det underhåll på nåt datasystem? Programmeringsfel? Eller bara rena tillfälligheter, falska nyheter och inget samband alls. Sånt här ksnake hädner jämt? Men det skrivs inte om det? Eller?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements