Fördel alliansen

Det är jämnt mellan blocken i opinionen, men om det blir så att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen så kommer de att ge stöd till en borgerlig regering. Därom råder inget tvivel. Det betyder fördel för alliansen i opinionsundersökningarna som just nu duggar tätt.

En sådan situation är naturligtvis inte alls bra. 4 år till med borgerlig högerpolitik bådar inte gott för Sveriges arbetare, för vanligt folk.

Intressant?
Bloggat: Peter Andersson,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anders_S

    En kommentar från Pa Z som ramlade bort på grund av gårdagens underhållsarbete:

    Jag önskar att folk inte hade så kort politiskt minne. Det verkar som om många har glömt utförsäljningen av allmänyttiga företag nu. Glömt att det sparas på kommuner och landsting varje år och att det aldrig verkar som om någon höjer budgeten igen.
    Jag önskar att folk inte hade så kort politiskt minne. Det verkar som om många har glömt utförsäljningen av allmänyttiga företag nu. Glömt att det sparas på kommuner och landsting varje år och att det aldrig verkar som om någon höjer budgeten igen.

  • Pingback: Fördel alliansen igen | Svensson()