Misslyckat inbrott på värdedepå i Växjö

Ett inbrott i en värdedepå i Växjö misslyckades tillvida att förövarna inte lyckades ta sig in i själva värdedepån. Det tog sig in i själva kontorshuset på G4S värdedepå i Växjö, men misslyckades att komma åt några pengar. Dette trots att de hade gott om tid innan polisen var på plats.

En fråga man kan ställa sig är om de underliga larmen som inträffat på den del värdedepåer nyligen kan ha något samband. Hr man kanske testat polisens responstider på olika värdedepåer för att kunna hitta en lämplig att råna? Eller är det bara en ren tillfällighet och att inget samband finns överhuvutaget.

4 män är misstänkta för försöket att bryta sig in värdedepån och stjäla pengarna. Men polisen saknar för nävarande konkreta spår efter männen. Män som ju förmodligen tillhör den relativt lilla krets som ägnar sig åt denna typ av grövre inbrott och rån.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements