Littorin begär ut sin fallskärm

Det verkar som om den i all hast avgångne arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin väljer att ta ut sin avgångsersättning som minister. Det är väl inte mycket att säga om det mer än att han kanske inte är en person som gentligen behöver pengarna. De flesta ministrar som avgått har också avstått från att ta ut avgångsersättning. De har avstått från sin fallskärm helt enkelt. För en minister som kan ha svårt att få jobb är det förståeligt om man tar ut en fallskärm. Men det gäller säkerligen inte Littorin så det verkar kanske lite småsnålt ändå.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
 • Pingback: Vad hände med arbetslinjen? « Jöran Fagerlund()

 • Med en sån fin examen ska han väl inte ha svårt att få jobb!

 • Pingback: Nu kammar Littorin hem storvinsten! » HumanLabRat bloggar()

 • Pingback: Alliansen leder i felmarginalen « Nemokrati()

 • Nej jag menar det! Den lär ju vara fett gångbar överallt!

 • Hans ex-fru ska väl få pengarna, om det nu inte är så att fler fnask lockar runt hörnet!

 • Littorin?? Va?? Finns han fortfarande? Det kunde man ju inte ana. Jag var övertygad om att han gick upp i rök.

 • Pingback: Motvallsbloggen » Va!!! Finns Littorin fortfarande()

 • Elmer Fudd

  Men det är väl inget ovanligt bland politiker både höger och vänster.
  Dom har väl sina egna broderskaps klubbar,klia min rygg så kliar jag din.Har mig veterligen aldrig sett eller hört någon politiker från vänsterkanten som har ställt sig till förfogande till AF och därmed till A-Kassan.Har jag fel så får ni gärna rätta mig.Men soldariteten från vänster idag har många nyanser.Om inte annat fråga Gudrun.Hon spydde sin förakt över den hemlöse på sin väg till Riksdagen.

 • Med Gudrun menar du hon som spelade triangel med Kurt Olsson? Och med förakt menar du att hon åt en glass?

 • Oavsett med syftet bakom saftiga pensioner kvarstår att ett resultat blir att det lönar sig att göra ett dåligt jobb och få sparken. Både om man är direktör och om man är politiker. Och vart tog då kontrollen vägen? De var ju meningen att politikern/direktören skulle anstränga sig så han blev omvald?

 • Elmer Fuddd

  Svar till Jan Wiklund.
  Det spelar ingen roll vederbörande är anställd inom det statliga eller det privata.
  Dom ser alltid till att klia varandra bakom ryggen.
  Men så länge vi gräsrötter går och inhalerar dessa piece of shit.
  Politiker ser alltid till save their own ass.