Ung kvinna från Spekeröd mördad?

En 31-årig kvinna, Marina Johansson, som försvunnit från sitt hem någonstans i Spekeröd i Stenungsunds kommun misstänks ha blivit mördad. Enligt polisen finns det omständigheter som tyder på att så är fallet och det är som mord det hela utreds för närvarande:

Kvinnan sågs senast förra onsdagen i sitt hem i Spekerödsområdet och anmäldes i måndags försvunnen av sina föräldrar, sedan de inte hört av sin dotter på ett par dagar.

På onsdagen inleddes en förundersökning om misstanke om mord. Enligt polisen finns det ”vissa omständigheter” som talar för att det rör sig om något annat än ett vanligt försvinnande.

– Vi har startat en förundersökning på grund av att vi inte kan utesluta att något brottsligt har hänt, säger P-O Johansson chefen på länskriminalpolisens rotel för grova brott i Göteborg.

Den försvunna kvinnans bil har hittats på en pendelparkering i Stora Höga och vittnen menar att bilen kan ha tsått där i uppemot en vecka.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Uppdatering 16:15 : En man har nu anhållits för misstanke om mord. På lördag beslutas om eventuell häktning. Kvinnan eller hennes kropp har inte återfunnits.

Advertisements