Oväder i all ära – om hemresta barn och barnbarn

Regnväder orsakar översvämningar här och där. Inte lika allvarligt i Sverige som i Pakistan och Kina dock. Där är det katastrof och folk dör. Här är det på sin höjd översvämmade källare.

Men för mig mig värre är att mina barnbarn och barn nu har åkt. Tillbaks till USA och Kungsbacka. Efter en sommar full med liv och stoj är det återigen tyst. Tomt. Barnbarnen har åkt. Sommaren är över. Det är visserligen lugnt, jag blir trött av barnbarnens stoj, men det blir så tomt när de åkt. En sommar till på landet har gått. Ett år till nästa. Nog för att jag får träffa barnbarnen som bor i Kungsbacka regelbundet och nog för att Skype finns så vi kan se och prata med barnbarnen och dottern i USA ibland. Men det är inte detsamma med Skype som verkligheten. Bättre än ingenting.

Tomt. Lugnt. Saknad. Sommaren är slut.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Tänk på människorna, barnen, kvinnorna, männen, barnen i Pakistan. De är också någons mormor, morfar, farmor, farfar, barnbarn, barn. Skänk pengar till Läkare utan gränser, Plusgiro: 90 06 03-2, Bankgiro: 900-6032

Advertisements