Muller bevisar att han är en oseriös ägare

Dagens Industri (DI) har haft en rad kritiska artiklar där man ifrågasatt Saabs finansiering och ekonomi då det faktiskt är Vladimir Antonov somstår bakom denna. Familjen Antonov har med stor sannolikhet kopplingar till organsierad brottslighet i Ryssland är de som lånat ut pengar tll Spyker och Viktor Muller för köpet av Saab.

Som en konsekvens av artiklarna i DI meddelar nu Saab att man tänker bojkotta Dagens Industri. Som jag ser det så visar Viktor Muller och Spyker därmed att de inte är att betrakata som seriösa företagare. Man måste kunna tåla kritik och att när man får det vägra tala med kritikerna är att agera som små barn kan göra. Omoget och oseriöst.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 svar på “Muller bevisar att han är en oseriös ägare”

  1. Jeg har fulgt di.se en stund, og det er tydelig at de helt har glemt hvordan man skal skjøte sitt jobb.

    De har konsekvent valgt å legge ut katastrofeoverksrifter (typ ”Saab død!”) og så latt det gå lang tid før de har endret disse overskriftene når alt til slutt likevel gikk bra.

    Og deres korstog mot Antonov virker svært konstig. Kan ikke DI en gang for alle legge frem konkrete bevis?

    Saab sier de flere ganger har vært i dialog med DI for å legge frem sin side av historien, men likevel fortsetter DI sine grunnløse spekulasjoner.

    På norsk kaller vi slikt drittkasting.

    Jeg forstår meget vel Saab sin reaksjon. DI er ikke den første publikasjonen som driver useriøst og det er få virkemidler man kan ta i bruk når man står ovenfor slikt tøv. Man kan involvere rettsapparatet, og jeg tipper VM gjør dette dersom DI fortsetter i samme spor.

Kommentarer är stängda.