Klyft-Björklund

Jan Björklund är en minister som uppenbarligen älskar segregation, klassklyftor och ojämlikhet i samhället. Dessutom ska detta förberedas på ett tidigt stadium där de som redan har det väl förspänt ska få gå i egna privata skolor eller i egna elitklasser.

Elever från studieovana hem ska inte göra sig besvär, de ska utsorteras så fort som möjligt, hamna i B-klasser och inte kunna söka till högre utbildningar. Dessutom ska de inte heller få en andra chans, utan de möjligterna har man i praktiken redan tagit bort genom ändrade antagningsförfaranden och en de-factonerläggning av delar av vuxenutbildningen.  Om man har en dålig start i livet så vill Björklund absolut inte att man ska kunna förbättra sin sits senare i livet.

Björklund strävar efter att ta bort alla möjligheter till klassresor och att lyckas trots att man haft en dålig start i livet. Han är för ökade klyftor i samhället. För ökad segregation. Klyft-Björklund.

Intressant?
Bloggat: Högberg, Iakttagaren,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

3 svar på “Klyft-Björklund”

  1. Det enda positiva med den politiken är att det stärker motståndet på sikt. För om man kan ta sig ur ett elände individuellt gör man det. Om det inte går kanske man organiserar sig kollektivt?

Kommentarer är stängda.