Zombies på kyrkogård i Skåne

En kvinna som skulle sätta blommor på familjegraven i Brågarp sjönk ner i graven och satt sen fast. Det är inte utan att man kan misstänka att zombies varit i farten för att dra ner henne. Varför skulle hon annars sitta fast i marken? Om ingen höll tag i henne så hade väl varit enkelt att dra upp foten. Det är nog helt enkelt så att det är zombies i farten på kyrkogården i Brågarp.

Folk i Staffanstorp får väl börja bli lite alerta framöver så att de inte blir attackerade och uppkäkade av zombies. Kanske är detta ett första tecken på att även zombies börjar tröttna på rasisterna i Skåne. Jag misstänker att kvinnan ifråga dock inte var rasist på något sätt, även zombies kan ju ta fel. Om vi försöker se det hela positivt alltså.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

PS. Om du händelsevis tar detta inlägg på allvar så bör du nog söka nån form av hjälp. DS.

Advertisements
 • Den stackars zombien var bara hungrig. Det blir man om man inte får mat på en massa år.

 • Donk

  Nej, nej Hampus. Zombien var nog ganska ”färsk”, då graven var ny.
  Men de brukar vara hungriga från början.

  Och du Svensson; vaddå söka hjälp?
  Det är inget fel på att vara vaksam när det gäller zombies. Visserligen tror jag risken att liken vaknar upp och börjar äta oss är ganska liten, men om det mot all förmodan händer så är jag beredd. 😉

  Jag tänker i alla fall hålla uppsikt över det skånska nyhetsflödet för att se om det sprider sig.

 • Stat zen fats. Det låter ruggigt. Är det voodoo?

 • Z

  Alltså, han menar ”Söka hjälp.. i kampen mot zombies” Vi kan inte stå ensamma mot hotet.

  • Anders_S

   Z har rätt. Självklart menar jag så. jag har fått det hela om bakfoten. Zombien angrep henne för att hon var antirasist och Skåne är fullt med zombies som sptserar runt. De kallas för sverigedemokrater för att deras verkliga natur ska döljas.

 • Det är därför de skriker så fasligt om att de vill ha hjärnor. De har förlorat sina egna.

 • Donk

  Fan, ni är ju genier!
  Nu fattar jag äntligen hur SDs anhängare ökar i antal.
  Och när man hört att de var ute efter hjärnor, trodde jag alltid att det handlade om valfläsk, propaganda och indoktrinering. Men de vill bara äta upp dem!
  Det enda som inte hänger ihop här är väl att en zombie behöver sin hjärna för att fungera.

  Men jag behåller nog min vanliga vaksamhet mot zombies. Kalla mig gammalmodig, men om de bara delar ut valblanketter så hugger jag inte huvudet av dem. Men om de börjar se hungriga ut och slickar sig om munnen när de ser min stora skalle så…