Bussbeskjutningarna i Malmö

Förmodligen handlar det om någon form av pojkstreck när det skjuts på bussar i Malmö med någon typ av luftvapen. Det finns därför ingen anledning att tro att någon skulle bli dödad av skottlossningen i sig. Däremot kan det ju leda till att bussförarna reagerar genom att väja eller bromsa och på så sätt kan trafikolyckor orsakas. Olyckor som mycket väl kan kosta folk livet. Alltså är attentaten, förutom den uppenbara oron de skapar hos förare och passagerare också allvarliga händelser. Och det vore naturligtvis bra om de kunde stoppas så snabbt som möjligt.

I Malmö förekommer också skottlossning med helt annorlunda vapen. Det är ännu allvarligare förstås.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
  • De är busiga de där barnen. När jag var liten lekte vi i skogen, vi skulle aldrig komma på att skuta på bussar eller elda ner skolor. De är uppfinningsrika.