Busstrafik i Malmö ställs in?

Med anledning av skottlossningen mot bussar i Malmö diskuteras det om delar av trafiken ska ställas in eller begränsas. Även om skottlossningen inte är dödlig i sig då det handlar om luftvapen så skapar den en väldig or0 hos förarna. Man kan ju inte heller veta att det bara är luftvapen så rädslan är allvalrig och mycket befogad. Dessutom kan beskjutningen av bussarna leda till trafikolyckor  mad allvarliga skador som en följd av det.

Som jag ser det ska man inte falla till föga för den här typen av ”pojkstreck” eller vandalism. Utan fortsätta köra bussarna, kanske med extrapersonal ombord för att ta han om passagerae och förare som är eller blir skrämda. Sen borde naturligtvis de eller den skitstövlar/el som skjuter på bussarna upphöra med det genast. Det finns inget försvarbart och/eller förståeligt i detta. Ingen vettig förklaring. Det är bara ett oacceptabelt agerande från de som skjuter med luftvapen från bussarna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements