SD där de hör hemma – utanför riksdagen

I senaste SKOP-undersökningen så hamnar sverigedemokraterna (SD) under 4% dvs om det hade varit val och SKOP:s siffror varit valresultat så hade SD inte kommit in i riksdagen. Vilket är bra. För ett främlingsfientligt, rasistiskt, fascistiskt, intolerant, odemokratiskt, kvinnofientligt och arbetarfientligt parti hör verkligen inte hemmma i den svenska riksdagen. Partiet är en skam för Sverige.

Intressant?
Borgarmedia: GP1, 2, 3, SVD, DN1, 2, 3, 4, AB, EX, HD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

11 Replies to “SD där de hör hemma – utanför riksdagen”

 1. I senaste SKOP-undersökningen så hamnar vänsteralliansen under 50% dvs om det hade varit val och SKOP:s siffror varit valresultat så hade vänsteralliansen inte fått regeringsmakten. Vilket är bra.

 2. Dessvärre ser det inte så bra ut nu längre. Frågan är hur de står sig i ett val. Det kan vara så att många unga killar gillar SD i opinionsundersökningarna, men inte tillräckligt för att gå och rösta på dem.

  Låt oss hoppas det.

  /Svava (inte alls på vänsterflanken, men helt ense i denna fråga)

 3. Undersökningar i stort sett haglar över oss dagligen. Den 19 sept är då det avgörs.
  Ha ingen skadeglädje att SD nu hamnat utanför en av dessa undersökningar för de verkar faktiskt komma in, vad jag kan förstå. Om det är bra eller dåligt har jag ingen uppfattning om just nu.

 4. Vänsterpartiet är en kvarleva från den eländiga och blodsbesudlade kommunismen. Detta parti bör åka ut ur riksdagen.
  För övrigt en eloge till vårt grannland:
  Danska politiker: ”Valcensur i Sverige. TT Expressen: ”Danmarks två regeringspartier, borgerliga Venstre (V) och De Konservative (K), anser att yttrandefriheten är i fara i Sverige sedan Sverigedemokraterna vägrades att visa sin valfilm i TV4. ” ”Venstres talesman i utrikesfrågor, Michael Aastrup Jensen, säger till Jyllands-Posten att han ska ta upp frågan om svensk politisk censur på Europarådets nästa möte och föreslå rådet att sända valobservatörer till Sverige inför valet den 19 september.”

  Onekliga genant för Sverige, men helt rättvist.

 5. Moderaterna är en kvarleva från feodaldiktaturerna, Kristdemokraterna från inkvisitionen, Centerpartiet och Sverigedemokraterna från nazismen. Inte mycket att rösta på då.

  Varför skulle det vara genant för Sverige att danskar gör bort sig?

 6. Såg SDs stoppade valfilm på nätet. Vilken fruktansvärd hetsande rasistisk smörja av Der Sturmer-snitt. Tänk om det hade varit kroknästa, feta judar som sprungit istället för burka-kvinnor. Det är ju rena nazismen.
  Och så barnvagnshotet? Min goa slöjklädda ex-praktikant och arbetskamrat S. fick nyligen sitt femte barn (en flicka efter fyra pojkar vilket var efterlängtat). Ett bra bidrag mot gentrifieringen av Sverige!

 7. Valet utvecklar sig mer och mer till en ren förtroendefråga där det är förtroendet för de ledande företrädarnas förmåga som kommer att fälla utslaget. De praktiska skillnaderna i de båda blockens politik är väsentligt mindre än vad man vill göra sken av (…vilket kanske är naturligt eftersom båda blocken slåss om väljarna i politikens mittfält).

  I detta perspektiv och på det sätt valrörelsen hittils utvecklar sig ökar nog inte möjligheterna för SD att komma in i riksdagen. Mediamässigt drunknar man också i kampen mellan ”de stora”.

 8. SAP kommer vara de stora förlorarna. Förhoppningsvis så rensas ogräset ut efter valet. Sammarbetet med kommunister och miljöfanatiker måste upphöra. Måna och hennes ryggdunkare måste ersättas med folk som vill ta ansvar för Sverige.

Kommentarer inaktiverade.