Black Cobra-medlemmar skadade

De tre personer som skadades i Råå i Helsingborg i söndags har alla kopplingar till gangstergänget Black Cobra. De skjutna/knivskurna samarbetar inte med polisen men har tydligen uppgett en icke trovärdig anledning till att de befunnit sig i det aktuella området. Men möjliga orsaker till att de var där de var kan vara att de planerade någon form av aktion mot något annat gäng eller ännu troligare kanske, att de befann sig på fel plats i fel sorts ärende vid fel tidpunkt.

Ett kriminellt mc-gäng, Bandidos MC, ska enligt uppgifter ha sin lokal i närheten av området där de tre förmodligen sköts. En motorcykel med skottskador har också påträffats vid den förmodade platsen för uppgörelsen. Att det hela handlar om en uppgörelse mellan olika kriminella gäng är uppenbart. Huruvida Bandidos MC på något sätt skulle vara inblandat verkar mer osäkert.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements