Lögnaktiga sverigedemokrater

Sverigedemokrater ljuger om det mesta verkar det. De hävdar att de inte är rasister, men de producerar en så rasistisk valfilm att TV4 vägrar sända den. De hävdar att de inte är kvinnofientliga, men har lägre andel kvinnor på sin listor än vad det finns i Pakistans parlament. De hävdar att de inte är våldsamma men deras pressekreterare är uppenbarligen ute på våldets väg i en numera välkänd filmsnutt.

En del sverigedemokraterna hävdar att de har blivit överfallna, men det mesta tyder på att personen i fråga ljuger och istället har skadat sig själv. Som ni ser är det lögner i både stort och smått. Lögner som upptar samhällets resurser i onödan och lögner som gör att partiet inte är lämpat för att sitta i valda parlamentariska församlingar.

Intressant?
Borgarmedia: KVP1, 2, AB, SVD1, 2, 3, DN1, 2, HD, Skanskan, EX1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements