Lögnaktiga sverigedemokrater

Sverigedemokrater ljuger om det mesta verkar det. De hävdar att de inte är rasister, men de producerar en så rasistisk valfilm att TV4 vägrar sända den. De hävdar att de inte är kvinnofientliga, men har lägre andel kvinnor på sin listor än vad det finns i Pakistans parlament. De hävdar att de inte är våldsamma men deras pressekreterare är uppenbarligen ute på våldets väg i en numera välkänd filmsnutt.

En del sverigedemokraterna hävdar att de har blivit överfallna, men det mesta tyder på att personen i fråga ljuger och istället har skadat sig själv. Som ni ser är det lögner i både stort och smått. Lögner som upptar samhällets resurser i onödan och lögner som gör att partiet inte är lämpat för att sitta i valda parlamentariska församlingar.

Intressant?
Borgarmedia: KVP1, 2, AB, SVD1, 2, 3, DN1, 2, HD, Skanskan, EX1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

6 svar på “Lögnaktiga sverigedemokrater”

  1. De driver nu en medveten strategi där de inleder med att envist bedyra att de inte är rasister för att sedan fortsätta och ge luft åt islamofobi och fördomar baserade på anekdoter. Tanken är att om de fortsätter så här skall de kunna definiera om rasism i det långa loppet.

    De söker tolkningsföreträde, vissa, vanligtvis vänsterpersoner motsätter sig detta, andra, vanligtvis folkpartiet kapitulerar inför detta och ger dem tolkningsföreträde.

  2. Jag misstänker att David nu riskerar att få alldeles äkta stryk. Han kanske får tillfälle att smaka på det högerextrema våldet.

Kommentarer är stängda.