Överfallen SD-politiker slutar med politiken

Den sverigedemokratiske politiker som i torsdags överfölls, misshandlades och knivhöggs i Hjällbo lägger enligt uppgifter ner sin politiska verksamhet. Oavsett anledningen till överfallet så är den typen av dåd som politikern råkade ut för naturligtvis djupt förkastliga. Men så vitt jag känenr till är anledningen till dådet inte politiska utan i likhet med överfallet på Fredrick Federley  har andra förtecken. Men det återstår att se vad polisutredningen om fallet faktiskt visar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • ragnar

  Det är ju uppenbart att det är ett politiskt överfall. Han har ju blivit hotad, som valsedelutdelare. Bara det är ett brott i sig. Han har ju också blivit beordrad att lämna SD i samband med överfallet.
  Det är skrämmande att ledarskribenter o politiker står upp som en man och fördömer detta våld, liksom när Federley blev överfallen.
  Diktatorn Reinfeldt kommer i vanlig ordning att säga ”han får skylla sig själv”

 • ragnar

  Sorry! . Det viktiga ordet INTE skall naturligtvis vara med.

 • Pingback: Jonas Sjöstedt mer aktuell än han önskat sig med Spanska brev « Jöran Fagerlund()

 • Fredrik

  Att han tidigare blivit hotad som valsedelsutdelare är inget bevis för att överfallet är politiskt. Jag tror sannolikheten är stor för att SD-politikern, kanske i sitt jobb som väktare, hamnat i konflikt med någon som nu passat på att ge igen. Köper inte pratet om att det var för han var sverigedemokrat. När det är bråk i Hjälbo handlar det i regel om mer handgripliga saker…

 • Ragnar, brottet mot Federley hade inga som helst politiska motiv. Det ska fördömas på precis samma sätt som när Bosse, 47, i ICA-charken blir rånad eller misshandlad.

  Hur det är med SD:aren vet jag inte, men är det politiskt är det självklart allvarligare. På vilket sätt menar du att Reinfeldt är ”diktator”?

 • Duper

  Enligt den överfallne så skrek angriparna saker som gör att det helt tydligt är politiska och religiösa motiv.

  • Anders_S

   Duper: Vad den angripne säger behöver inte vara sant. Och andra källor uppger som sagt vad andra saker.