Två försvinnanden på Hisingen

Natten mellan fredag och lördag försvann en 19-åring spårlöst från trakten av Stigs Center i Backa. Trots omfattande sökande har han ännu inte återfunnits. Men han är inte den ende försvunne personen på Hisingen. Ett dygn efter att 19-årige Rasmus Johansson försvann så försvann ytterligare en person spårlöst från Hisingen. Det var 27-åriga Elin Krantz som försvann på väg hem mot Lundby natten mellan lördag och söndag. Hennes vänner såg hennes sista gången vid Backaplan (som ju inte direkt ligger i Backa, utan snarare i Kvillebäcken) på 5:ans spårvagn. De två fallen verkar inte direkt ha något med varandra att göra som jag ser det. De har skett långtifrån varandra och de försvunna personerna verkar inte ha något gemensamt. Men lite märkligt är det onekligen ändå.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Pingback: Lik funnet i Länsmansgården | Svensson()

  • tyler

    skitsnack att den som åkte fast och anklagad för mordet är skyldig
    den vagn han och hon åkte med skulle vara framme cirka 4.30
    hur kan då polisen hålla uppgifter inne då dom hittar hennes handväska nära lenvädersgatan på en återvinningsplats just på den plats som är den närmaste genväg till gropegårdsgatan?Kl 5.20
    sammlas ett par ungdommar cirka 100 meter från den plats handväska hittades vid hörnet av lenvädersgatan det ovanliga var att det fanns en kvinna som liknade elin,och det verkade precis som dom innväntade något eftersom dom rörde sej inte på 20 minuter mitt inntryck var att dom hadde kontrollen att hon var låst att göra precis som dom sa,tyvärr så tröttnade jag att titta så jag vet inte vad som hände men jag misstänker att dom väntade in en bil som förde bort den troliga elin ingen persson är så blåst och åker spårvagn full med videkameror och begår ett mord vad för ärende hon hadde på temraturgatan vet jag inte men ett är säkert hon somnade inte hon valde att skaka av sej alla så ingen skulle se vart hon tog vägen har jag rätt så levde elin långt efter det hon steg av på tempraturgatan