Lik funnet i Länsmansgården

En död person hittades i ett naturparti mellan Länsmanstorget och Temperaturgatan i Länsmansgården sent i går kväll. Ännu har polisen inte meddelat vem av de två försvunna göteborgarna det rör sig om. Eller om det rent av är en annan person. Men troligtvis handlar det om att man funnit liket av den försvunna 27-åriga kvinnan Elin Krantz. Hon åkte med 5:ans spårvagn när hon försvann och den går ju ända ut till Länsmansgården. Om det är hennes lik man hittat så är det ju kanske så att hon träffat sin baneman på vagnen. Det hela är naturligtvis ytterst upprörande och obehagligt. Främst för familjen förstås, men också mycket upprörande för andra unga kvinnor och naturligtvis även för oss andra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Anna

    Tycker det är makabert, spekulativt och distanserat att använda ordet Lik om någons anhörig, så tillvida man inte arbetar på en rättsläkarstation.

    • Anders_S

      Anna: Samma ordval som Svenska Dagbladet. Så det är inte speciellt konstigt. Vad som skulle vara så makabert med ordet lik förstår jag inte alls. Spekulativt är det ju överhuvudtaget inte då död person = livlös kropp = lik. Distanserat möjligtvis. Men det är ju inte mer distanserat än kropp.