Tröttsamma terrorlarm

Varningarna för terrorism duggar tätt nuförtiden. Men eftersom de ju i verkligheten inte motsvaras av någon ökning av terrorismen i västvärlden är det mest tröttsamt. Förmodligen kommer alla larmen för att vi ska förberedas för nåt annat. Kanske nya grymma övergrepp i Afghanistan, ovanligt många civila dödade i Pakistan på grund av drönaranfall eller nåt annat läskigt som USA och deras allierade gjort nånstans i världen. Vi vet att de tidigare med flit smittat människor i Guatemala med syfilis och andra könsjukdomar. Har de gjort nåt annat liknande nån annan stans månne? Och så måste vi skrämmas upp för att vi ska acceptera detta?

I vilket fall som helst litar jag inte ett ögonblick på US-amerikanska underättelsetjänster, brittiska underrättelstjänster eller på svenska Säpo. De är ökända för sin lögnaktighet och otillförlitlighet. När det har skett terrordåd så har de inget vetat och när de vill invadera ett land hittar de på orsaker. De ljuger helt enkelt. Så är det säkert med de påstått ökade riskerna för terroristdåd också.

Intressant?
Bloggat: Beelzebjörn, Essbeck,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • johan

    Intressant analys av läget, stämmer mycket bra med min egna. DOck har jag ingen info om syfilis-spridning i guatemala och att säpo ljuger, men vid det här laget så förvånar det mig inte det minsta. Fler måste inse spelet bakom allt detta och att det är andra intressen än att skydda oss som bor i västvärlden som ligger bakom ”terrorhotet”
    ///Johan

  • johan

    Där ser man 🙂 men som sagt är jag inte förvånad över att det har förekommit. Får se vad som kommer fram om 60 år från nu.

  • Pingback: Urspårad solidaritet()