Moderat partisekreterare köpt av Shell

Den moderata partisekreteraren Sofia Arkelsten är uppenbarligen köpt av stora oljeintressen, närmare bestämt Shell. Hon lät sig bjudas en mutresa till Frankrike. Därefter har hon skrivit flera positiva inlägg om Shell på sin blogg och uttalat sig i positiva ordalag om det stora oljebolaget.

Det är möjligt att det hela inte är olagligt eller ens moraliskt förkastligt men vi bör alla hålla det i minnet så att vi inte glömmer bort vilka det är som moderaterna egentligen företräder, nämligen storkapitalet och storfinansen. I just detta fall representerat av oljebolaget Shell som bl.a. orsakat med miljöförstöring i Nigeria än vad utsläppet i mexikanska golfen inneburit.

Intressant?
Bloggat: Krassman, Alliansfritt, Kulturbloggen, Röda Berget, Moberg, Hartman,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements