Våldsam natt i centrala Göteborg

Strax efter midnatt natten till idag blev en ung man i 20-års åldern nersparkad på Vasaplatsen, mitt i centrala Göteborg. På samma plats rånades enligt egen uppgift en man tidigt på fredagsmorgonen. Av knivbeväpnade rånare. varför han klockan halv sex på morgonen följde med okända män in i en lokal uppger mannen inte. Men rimligen var den rånade ute på nåt ärende som kanske inte var helt rumsrent.

En timma innan knivrånet på Vasaplatsen hittades en skottskadad man i södra Gårda. Han har troligen blivit skjuten i en lägenhet och tagit sig därifrån för att sen hittas utomhus. Mannen är känd av polisen sen tidigare och mycket tyder på nån form av uppgörelse mellan kriminella. Något som ju inte är så ovanligt i Göteborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements