Självskadedemokraten i Malmö

En sverigedemokrat i Malmö som hävdade att han blivit överfallen och fått ett hakkors inskuret i pannan utförde förmodligen gärningen själv. Det finns nämligen inga spår efter någon som helst förövare. Därför har utredningen om det påstådda och med all sannolikhet helt fabricerade överfallet lagts ner. Den hakkorsmärkte SD-aren verkar som jag ser det vara en psykiskt sjuk person med högerextrema åsikter. En sådan människa skulle jag kolla upp extra noga om jag var polisen. För det kan vara en sådan människa som skjuter invandrare i Malmö.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Röda Lund, Annarkia,
Borgarmedia: DN1, 2, SVD1, 2, GP1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Självskadedemokraten i Malmö”

Kommentarer inaktiverade.