Förundersökning mot polisen i Göteborg

En utredning, en förundersökning har startats gentemot polisen i Göteborg och det uppenbara övergrepp som begåtts mot ett vittne i bombhotshärvan i Göteborg. En 39-åring hämtades in med hjälp av brutala metoder och grep. Övergrepp tycks ha begåtts mot mannens barn. Mannen var överhuvudtaget inte misstänkt för något brott i samband med bombhotshärvan.

Ett bombhot och terrorhot som av allt att döma är ett enda stort misstag. För det finns ju ännu inga egentliga misstankar, inget mål för bombhotet, inget syfte, inget sprängämne och ingen bomb. Man undrar ju faktiskt hur det i det läget kan bli ett terrorhot överhuvudtaget.

Deärför är det faktiskt inte nog med att man undesöker händelseförloppet kring gripandet av 39-åringen. Hela affären och hur den hanterats av polisen i Göteborg och Säpo behöver faktiskt undersökas.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Undersökas ja, men det känns som om juntan kommer att få sina pojkar fria som vanligt.

 • Göran S

  Sätter fem spänn på att en mjuk och luddig filt kommer till användning.

  Det är ju inte ens ett brott att en polis ohotad skjuter en människa i ryggen på 20 meters avstånd.

  Finns gott om karriärkåta åklagare som tävlar om snutarnas gunst.

 • Jo’El

  Det är en smart avledningsmanöver att gå ut och erkänna felaktigt gripande av en av dem, för då flyttas hela fokus bort från det som utlöste gripandet och som är den största rättsskandalen som förekommit sedan tortyr-egyptierna.. Misstolkad avlyssningsinformation. En utveckling som sk. ”foliehattar” varnade för redan från början. Det ÄR farligt att prata om exploderande huvudvärk i telefon idag. Den som har rent mjöl i påsen har allt att frukta för säger man fel sak så kommer polisen och sparkar in dörren. Genom att enbart fokusera på det felaktiga gripandet så glömmer folk bort att allt detta uppstod pga puckade avlyssningslagar och staten kan ostört bygga vidare på sitt e-fascistiska nät. Man kan lära sig hata svenska folket för mindre demokratiska fuckups än detta…

 • Pingback: Polisens internutredningar ofta undermåliga | Svensson()